Vörösmarty tér Adventi vásár

Karácsonyi vásárok Budapesten

Budapesten egyre több igen színvonalas Karácsonyi vásárt találunk, ahol a karácsonyi meglepetések megvásárlása mellett magunk is különleges élményekkel gazdagodhatunk. Számos kulturális és gyerekprogram, gasztronómiai kuriózum várja a fővárosba látogatókat.

Már igazi klasszikus a Vörösmarty-téren tartott Karácsonyi vásár. Ez a város legnagyobb Adventi miliője, itt minden nap más-más program tekinthető meg a színpadon, és megannyi portéka közül válogathatunk. Külön hagyománya van a forraltbor fogyasztásának, és az isteni ételeknek, itt mindenki garantáltan megtalálja a kedvére valót. A Duna-part könnyen megközelíthető, karácsonyi fényáradata miatt kiváló  helyszín egy hangulatos sétára.

A Bazilika előtt található vásár is hasonló élményt nyújt, innen sem hiányozhat a sütemények illata és a kürtős kalács. Nemrég a Gresham Palota mögött is nyílt egy nagyon exkluzív vásár. Itt inkább luxus ajándékokra számítsanak a vendégek, de a látványért megéri ideátogatni.

A szomszédos Várkert Bazár Karácsonyi Vásárában számos gyerekprogram, korcsolyapálya és tradicionális magyar karácsonyi ételek és italok várják a látogatókat.

A Lánchíd 19 Hotelből minden felsorolt helyszín könnyedén megközelíthető, és Advent idején akár elalvásig nézegetheti a Dunakorzón sikló Fényvillamosokat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre
és értesüljön első kézből a budapesti programokról és a legjobb ajánlatainkról.
Iratkozzon fel hírlevelünkre