A budapesti hotel minden évben részt vesz a Design Héten. 2013-ban a következő programokkal vesz részt a rendezvénysorozaton:

Homlokzati színjáték

A Lánchíd 19 szálloda üveghomlokzatának  köszönhetően a design hotel egyfajta „világítótoronyként” áll a Duna-parton. A Design Hét Budapest alkalmából már hagyományként a hét minden napján más színre vált a homlokzat, ezzel is egy kis változatosságot és különlegességet varázsolva a városba.

Arccal a falnak – kortárs művészeti kiállítás

A kiállítás a képzőművészetet, a művészeti alkotásokat a szokványos hétköznapi élettér integráns elemeiként igyekszik bemutatni oly módon, hogy a belső terek falait és az azokra kerülő tárgyakat az enteriőr részeként kezeli. A koncepció eljátszik azzal a gondolattal, hogy míg a szubjektív motivációk mentén kialakuló intim belső terekben gyakori elem a közeli rokonokról készült portréfotó, egy közösségi térben a művészet által absztraháltan, elvontan megjelenő arcok és alakok megjelenése indokolt. A kiállítás egyúttal azt demonstrálja, hogy a belső terekben megjelenő képzőművészet – még ha az enteriőr egyfajta „design elemeként” jelenik is meg – színvonalas, értékes és egyedi műalkotásokra kell, hogy épüljön.

Iratkozzon fel hírlevelünkre
és értesüljön első kézből a budapesti programokról és a legjobb ajánlatainkról.
Iratkozzon fel hírlevelünkre