A Lánchíd 19 a Design Hotels™ egyetlen magyar tagja Budapest szívében található a Duna-part mentén, a Lánchíd mellett, a belvárosi bevásárlónegyedhez közel.

A többszörös díjnyertes Lánchíd 19 design hotel **** Budapest belvárosában, a Duna-parton, a Lánchíd, a Budavári Sikló és a Clark Ádám tér közvetlen szomszédságában található. A szálloda gyönyörű panorámát nyújt a pesti Duna-partra és a Budai Várra.
A Duna-parti négycsillagos szállodából a Parlamenttől – a Lánchídon, A Magyar Tudományos Akadémián és a Vigadón át – a Nemzeti Színházig a folyó teljes pesti oldala látható, melyet akár a szálloda legfelső szintjén található apartmanok jakuzzi kádjából is megcsodálhatnak vendégeink. A design hotel másik oldala a Budai Vár máshonnan elérhetetlen látványát nyújtja, amely a pesti Duna-parthoz hasonlóan szintén UNESCO Világörökség. Közvetlen a szálloda mögött elterülő várdombon áll a Budavári Palota, melyben a Széchenyi Könyvtár, az Oroszlános Udvar, a Budapesti Történeti Múzeum és Magyar Nemzeti Galéria kap helyet.

Szomszédságunkban

A Duna-parton  a Lánchíd utcában található a régi Várbazár, amelyet 2014-ben teljesen felújítottak, így visszanyerte régi szépségét, rengeteg szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget biztosít az ide látogató turistáknak. A 2015-ös évre éttermek, kiállító terek, koncert termek és pubok is nyílnak itt, színesítve szállodánk közvetlen környezetét. Egy mozgólépcső is kialakításra került, amellyel a Királyi Palotába lehet könnyedén feljutni. A Várbazár épületegyüttes a Világörökség részét képezi, csakúgy mint a Budai Vár. A kulturális központ megnyitásával a Lánchíd 19 szálloda teljes környezete megújult, az egész utca újjáépült, csökkent az autósforgalom, megszépült a szálloda előtti park, a Duna-part gyalogosan is megközelíthetővé vált.

A Várbazárt eredetileg az egyik leghíresebb magyar építész, Ybl Miklós tervezte 1880 körül. Az 1960-as, 70-es évek egyik legkedveltebb szórakozóközpontja és koncerthelyszíne volt, eredeti “fényét” és funkcióját visszanyerve biztosan az egyik legnépszerűbb budapesti látványossággá válik.

 

Entrance5
Garden_Castle-Bazaar
Majorbuilding2

Butikhotelünk megközelítése

plane@1x

Repülővel

A repülőtérről a gyorsforgalmi úton a belváros felé, majd a Kálvin téren és az Erzsébet-hídon át a Lánchíd utca Clark Ádám tér felé eső részéig.

car@1x

Autóval
• M1-es vagy M7-es autópályáról az Alkotás úton át és az Alagúton keresztül a Clark Ádám térig, majd
ott jobbra a Lánchíd utcába.
• M3-as autópályáról a belváros irányába a Hungária körúton, majd jobbra fordulva a Thököly útra
végig a Keleti pályaudvarig, és onnan a Rákóczi úton végig az Erzsébet hídig, majd azon
keresztülhaladva jobbra fordulva a Lánchíd utcába.

train@1x

A keleti Pályaudvarról

• 78-as busszal a Szarvas térig, onnan 19-es villamossal a Clark Ádám térig.

• 2-es metróval a Batthyány térig, onnan 19-es villamossal a Clark Ádám térig.

A Déli Pályaudvarról

• 18-as villamossal a Döbrentei térig, onnan 19-es villamossal a Clark Ádám térig.

• 2-es metróval a Batthyány térig, onnan 19-es villamossal a Clark Ádám térig.

A Nyugati Pályaudvarról

• 3-as metróval a Ferenciek teréig, onnan 78-as busszal a Szarvas térig, majd 19-es villamossal a Clark Ádám térig.

• 3-as metróval a Deák Ferenc térig, onnan 16-os vagy 105-ös busszal a Clark Ádám térig.

Iratkozzon fel hírlevelünkre
és értesüljön első kézből a budapesti programokról és a legjobb ajánlatainkról.
Iratkozzon fel hírlevelünkre