A Lánchíd 19 a Design Hotels™ egyetlen magyar tagja Budapest szívében található a Duna-part mentén, a Lánchíd mellett, a belvárosi bevásárlónegyedhez közel.

A többszörös díjnyertes Lánchíd 19 design hotel **** Budapest belvárosában, a Duna-parton, a Lánchíd, a Budavári Sikló és a Clark Ádám tér közvetlen szomszédságában található. A szálloda gyönyörű panorámát nyújt a pesti Duna-partra és a Budai Várra.
A Duna-parti négycsillagos szállodából a Parlamenttől – a Lánchídon, A Magyar Tudományos Akadémián és a Vigadón át – a Nemzeti Színházig a folyó teljes pesti oldala látható, melyet akár a szálloda legfelső szintjén található apartmanok jakuzzi kádjából is megcsodálhatnak vendégeink. A design hotel másik oldala a Budai Vár máshonnan elérhetetlen látványát nyújtja, amely a pesti Duna-parthoz hasonlóan szintén UNESCO Világörökség. Közvetlen a szálloda mögött elterülő várdombon áll a Budavári Palota, melyben a Széchenyi Könyvtár, az Oroszlános Udvar, a Budapesti Történeti Múzeum és Magyar Nemzeti Galéria kap helyet.

Szomszédságunkban

A Duna-parton  a Lánchíd utcában található a régi Várbazár, amelyet 2014-ben teljesen felújítottak, így visszanyerte régi szépségét, rengeteg szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget biztosít az ide látogató turistáknak. A 2015-ös évre éttermek, kiállító terek, koncert termek és pubok is nyílnak itt, színesítve szállodánk közvetlen környezetét. Egy mozgólépcső is kialakításra került, amellyel a Királyi Palotába lehet könnyedén feljutni. A Várbazár épületegyüttes a Világörökség részét képezi, csakúgy mint a Budai Vár. A kulturális központ megnyitásával a Lánchíd 19 szálloda teljes környezete megújult, az egész utca újjáépült, csökkent az autósforgalom, megszépült a szálloda előtti park, a Duna-part gyalogosan is megközelíthetővé vált.

A Várbazárt eredetileg az egyik leghíresebb magyar építész, Ybl Miklós tervezte 1880 körül. Az 1960-as, 70-es évek egyik legkedveltebb szórakozóközpontja és koncerthelyszíne volt, eredeti “fényét” és funkcióját visszanyerve biztosan az egyik legnépszerűbb budapesti látványossággá válik.

 

Entrance5
Garden_Castle-Bazaar
Majorbuilding2

Butikhotelünk megközelítése

plane@1x

Repülővel

A repülőtérről a gyorsforgalmi úton a belváros felé, majd a Kálvin téren és az Erzsébet-hídon át a Lánchíd utca Clark Ádám tér felé eső részéig.

car@1x

Autóval
• M1-es vagy M7-es autópályáról az Alkotás úton át és az Alagúton keresztül a Clark Ádám térig, majd
ott jobbra a Lánchíd utcába.
• M3-as autópályáról a belváros irányába a Hungária körúton, majd jobbra fordulva a Thököly útra
végig a Keleti pályaudvarig, és onnan a Rákóczi úton végig az Erzsébet hídig, majd azon
keresztülhaladva jobbra fordulva a Lánchíd utcába.

train@1x

A keleti Pályaudvarról

• 78-as busszal a Szarvas térig, onnan 19-es villamossal a Clark Ádám térig.

• 2-es metróval a Batthyány térig, onnan 19-es villamossal a Clark Ádám térig.

A Déli Pályaudvarról

• 18-as villamossal a Döbrentei térig, onnan 19-es villamossal a Clark Ádám térig.

• 2-es metróval a Batthyány térig, onnan 19-es villamossal a Clark Ádám térig.

A Nyugati Pályaudvarról

• 3-as metróval a Ferenciek teréig, onnan 78-as busszal a Szarvas térig, majd 19-es villamossal a Clark Ádám térig.

• 3-as metróval a Deák Ferenc térig, onnan 16-os vagy 105-ös busszal a Clark Ádám térig.


Agreement to terms by clicking checkbox below is required for subscription.

We need to confirm your email address.
To complete the subscription process, please click the link in the email we just sent you.