Ősszel számtalan kulturális és gasztronómiai program várja a Budapestre utazó turistákat. Összeszedtük azokat a programokat, melyek belvárosi szállodánkból könnyedén elérhetőek vendégeink számára.

Kürtös Kalács Fesztivál, október 12 – 14. 

Az erdélyi kürtös kalács egyre népszerűbb Magyarországon. Ezen a fesztiválon számos The Transylvanian specialty Sekler Cake baked on open fire is getting more and more popular in Hungary. You can try several versions and bake your own cake at this festival.

World Press Photo kiállítás – szeptember 19 – október 23.

Szeptember 19-től október 23-ig a Magyar Nemzeti Múzeumban újra World Press Photo. Az utazó kiállítás minden évben 45 ország több mint 100 városába jut el. Olyan fotókat mutat be, amelyek az embereket empátiára és gondolkodásra késztetik.

Art Market – október 11-14.

Az ART MARKET BUDAPEST Közép- és Kelet-Európa vezető és Európa egyik számottevő művészeti vására, Magyarország legnagyobb, évente megrendezésre kerülő kortárs kiállítása. A 2019-ben kilencedik alkalommal jelentkező esemény közel 6.000 négyzetméteren mintegy 500 művész több ezer alkotását mutatja be.

Budapest Design Hét, október 5-19

Idén 16. alkalommal a legjobb design programokkal vár a Budapest Design Hét. Több, mint százötven eseményt magában foglaló eseménysorozat, mely a társadalmi hasznosságon túl a design gazdasági jelentőségére is kiemelt hangsúlyt helyez. Idén a fővároson kívül több vidéki nagyvárosban is megrendezésre kerül.

Nemzeti Vágta, október 19-20

Európa egyik legrangosabb lovas programja, ahol Magyarország és a határon túli magyarság lovasai várnak Önre a Hősök terén.


Agreement to terms by clicking checkbox below is required for subscription.

We need to confirm your email address.
To complete the subscription process, please click the link in the email we just sent you.