Budapesti szállodánk három, egyedi kialakítású konferenciatermét vállalati rendezvényekre, szemináriumokra, sajtóeseményekre vagy találkozókra ajánljuk.

Recepciónk üzleti szolgáltatásai, a szálloda egész területén elérhető ingyenes wifi,  három rendezvénytermünk, valamint éttermünk és bárunk kényelmessé teszik az üzleti utazók tartózkodását, és lehetővé teszik kisebb konferenciák és céges események lebonyolítását is.

Belvárosi szállodánk a csendes budai oldalon, a Clark Ádám tér és a Lánchíd közelében, a Duna-parton található, a parkolás könnyedén megoldható az utcában.

A hotel három különböző stílusú rendezvényterme (120 négyzetméter alapterülettel) összesen 100 főt képes befogadni. A különtermek képzések, tréningek, sajtóesemények, illetve kisebb konferenciák szervezésére ideálisak. Többféle módon berendezhetőek és a legmodernebb audiovizuális technikával (panaboard, flipchart, projektor, vászon, laptop) elláthatóak.

Szállodánk étterme és munkatársai a rendezvények cateringigényét maradéktalanul ki tudják elégíteni, legyen szó egy egyszerű kávészünetről, koktélpartiról vagy több fogásos ültetett vacsoráról.

Számos nagy, nemzetközi cég és hazai vállalat választotta szállodánk rendezvénytermeit fontos eseményeire, illetve magánszemélyek baráti összejöveteleikre, esküvőjükre.


Méret
Színház-
sorosan

(fő)
U-
alakban

(fő)
Iskola-
padosan

(fő)
Álló-
fogadás

(fő)
Termé-
szetes
fény
Mester-
séges
fény
Teljes
sötétít-
hetőség
28m2
20
12
16
30
+
+
38m2
24
16
24
45
+
+
+
49m2
42
28
42
55
+
+
60m2
50
30
50
80
+
+
+


Agreement to terms by clicking checkbox below is required for subscription.

We need to confirm your email address.
To complete the subscription process, please click the link in the email we just sent you.